Къде мога да ги залепя?
Стикерите са подходящи за залепяне върху всякакви ГЛАДКИ и равни повърхности – интериорни стени, стъкло, огледало, дърво, метал, пластмаса.
От какъв материал се изработват стикерите?

Изработват се от висококачествено PVC фолио, произведено в Германия. Разполагаме с фолиа с различни характеристики, осигуряващи разнообразно приложение на стикерите. Например при стикерите за стъкло и огледало можете да изберете между фолиа с различна степен на прозрачност в зависимост от желания ефект. Предлагаме и фолиа с брокат, светлоотразителни (отразяват светлината, когато тя попадне върху стикера под определен ъгъл), флуоресцентни (ярки цветове, които светят на неонова светлина) и фолиа с огледален ефект.

Каква трайност имат стикерите?

Трайността на стикерите зависи от условията, в които са поставени и от вида на фолиото. В общия случай може да се посочи срок от 3 до 7 години. Постоянното наличие на висока влажност в помещението, въздействието на пряка слънчева светлина, както и резките температурни промени скъсяват живота на стикерите.

Как се почистват стикерите?

Няма ограничения в препаратите, които можете да използвате за почистването им. В общия случай обикновена влажна кърпа би била достатъчна.

Мога ли да избера сам цветовете?

Да. Цветовете на стикерите в галерията са примерни. Можете да изберете цветовете за всеки отделен стикер от специално меню, разположено под снимките и текста към съответния модел. При избора на цвят имайте предвид, че са възможни несъответствия заради нееднаквото възпроизвеждане на цветовете от различните монитори.

За колко време се изпълняват поръчките?

Поръчките се изпълняват в срок от 3 до 10 работни дни. Сроковете за монтаж се договарят допълнително.

Мога ли да поръчам стикер по мой дизайн?

Да. Трябва да знаете, че може да се наложи известна обработка на изображението, за да отговаря на изискванията на избрания начин за изработка. Всяка обработка на файловете ще изисква вашето одобрение.

Мога ли да поръчам стикер с избран от мен размер?

Обявените цени са валидни за съответния препоръчителен размер, посочен в описанието на всеки артикул. В случай, че този размер не отговаря на Вашите изисквания, можете да отправите запитване чрез e-mail с модела на стикера и желаните от вас размери, като цената ще бъде коригирана според площта на стикера.

Какви цветове мога да избера?

folio

Как да поръчам?

1. Кликнете върху бутон “Купи”, който се намира под описанието на съответния продукт. В горния ляв ъгъл ще се появи списък с избраните от Вас стикери. Когато сте готови да приключите с пазаруването, кликнете върху бутона “Потвърдете вашата поръчка” и следвайте указанията.
2.Чрез имейл на адрес: office@stickart.eu , съдържащ телефонен номер и адрес за доставка, номера на стикера и номера на цвета, който сте избрали. Ако в поръчката не сте записали размер на стикера, той ще бъде изработен в стандартния размер (посочен в описанието на продукта в галерията). Ще се свържем с Вас по телефона, за да потвърдите поръчката.

Доставка

1. Доставка до офис на фирма Еконт ще ви струва не повече от 3 лв. За стикерите от раздел Миниатюри сумата е 2 лв.
2.Доставка с куриер до адрес по ваш избор. Услугата е за сметка на клиента.
3.Можете да получите поръчката си в офиса на нашите партньори от рекламна агенция НОВА в гр. Варна, ул. Цар Асен 41

Плащане

1. В брой в офиса на фирмата.
2. С наложен платеж, т.е. в момента на доставката.